Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

(Vrachtwagen-)belettering

Odoo + afbeelding en tekst

Belettering op Truck & Trailer, zowel kastenwagens als zeilenwagens, nieuw maar ook gebruikt!

 

Vrachtwagen belettering

Hoogeboom kan het gehele traject voor uw vrachtwagen belettering en/of striping voor uw wagenpark verzorgen. Uw vrachtwagen fungeert net als uw bedrijfslocatie, als een visitekaartje. Anders dan uw bedrijfslocatie is uw vrachtwagen onderweg en ook in de file zichtbaar. Om die reden zijn vrachtwagens bij uitstek geschikt om als communicatiemiddel te gebruiken om nieuwe potentiele klanten te bereiken voor uw merk of product. 

Eigen ontwerp of laten ontwerpen

Geweldige verhalen hebben personaliteit. Overweeg om een geweldig verhaal te schrijven dat persoonlijkheid bevat. Het schrijven van een verhaal met persoonlijkheid voor potentiële klanten zullen u helpen met het maken van een band met uw relatie. Dit blijkt uit kleine eigenaardigheden zoals woordkeuze of zinnen. Schrijven vanuit uw standpunt gezien, niet uit ervaring van iemand anders.

Bedrukking op bestaande schuifzeilen -NIEUW-

Heeft u een jong gebruikte schuifzeilen trailer aangeschaft en daar staat nog geen reclame op? De zeilen verder zijn nog in prima staat. Het enige wat nog ontbreekt is uw reclame. Wij zetten uw reclame op de bestaande zeilen. Nieuwe zeilen aanschaffen is dus niet nodig. Neemt u contact op voor de mogelijkheden en uw wensen door te spreken.

Odoo • Tekst en afbeelding

Contourmarkering

Hoogeboom BV kan u ook voorzien van contourmarkering voor uw trailer deze contourmarering hebben wij zowel in blok als in strook variant en in het Rood, Geel en Wit. Wij kunnen u de gewenste lengte van elk verzenden zodat u dit eenvoudig zelf kunt monteren. Ook kunt u langskomen voor de montage van contourmarkeringen.

Hoe te bestellen?

U kunt direct en geheel vrijblijvend via onderstaande knop een offerte aanvragen. Geeft u hierin svp zoveel mogelijk uw wensen en eisen aan. Dit zodat wij voor u een zo correct mogelijke prijsindicatie kunnen maken. Voeg eventueel ook foto's en/of voorbeelden van de gewenste reclame toe.

               

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee