Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Verandazeil

Odoo + afbeelding en tekst

Verandazeilen worden compleet op maat naar uw eigen wens gemaakt. Door uw veranda te voorzien van verandazeilen creëert u extra leefruimte.

 

Verandazeilen / Raamzeilen

Hoogeboom BV Produceert verandazeilen, ook wel; serrezeil, raamzeil en terras afscheidingen op maat voor uw bestaande terras, overkapping en/of veranda. Door uw veranda, terras of overkapping te voorzien van verandazeilen kunt u langer genieten van het buiten zijn en creëert u extra leefruimte.

De verandazeilen kunnen worden voorzien van extra grote raamvensters zodat u meer licht binnen krijgt tevens kunt u meer genieten van uw tuin en omgeving.

De verandazeilen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het passend is bij uw woonomgeving. Bij mooi weer rolt u de verandazeilen eenvoudig op, zodat u kunt genieten van de aangename buitentemperatuur. Standaard leveren wij de verandazeilen in een antibacterieel en UV gestabiliseerd hoogwaardig PVC zeildoek.

Verandazeilen zijn op vrijwel ieder terras, overkapping of veranda te monteren. Hoogeboom BV kan het gehele traject van inmeten, tekenen, vervaardigen tot en met het monteren voor u uithanden nemen. 

De Eigenschappen

Hoge kwaliteit                       

Doordat wij enkel met Europees a-kwaliteit materialen werken kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen.

Vrij zicht

Door de diverse venstermogelijkheden ervaart u een vrij zicht en kunt u ook in de winter genieten van uw tuin en/of de omgeving.

Lange levensduur

De hoge kwaliteit zorg ervoor dat uw verandazeil uit eindelijk langer mee zal gaan. 

Vele kleuren

Ons standaard materiaal is te verkrijgen in 11 kleuren.

Energiebesparend

Doordat de warmte minder snel kan ontsnappen, kunt u door minder te stoken, langer genieten van de warmte.

Elektrisch

Eventueel zijn de verandazeilen ook te voorzien van elektrische bediening. 

De Kleuren

Onze standaard kleuren in de 450gr/m² kwaliteit. Afbeeldingen zijn lauter ter illustratie en kunnen afwijken van het origineel

Wit
Zwart
Antraciet
Donkergrijs
Middengrijs
Lichtgrijs
Groen
Blauw
Rood
Bruin
Beige
 ! NIEUW !                    

Het zeildoek

Uw verandazeil kunt u in diverse kleuren laten confectioneren. Standaard gebruiken wij een antibacterieel en UV gestabiliseerd lichtgewicht hoogwaardig PVC zeildoek. Dit zeildoek heeft door zijn karakteristieke eigenschappen een erg mooie finish. Dit zeildoek heeft een gewicht van ± 450 gr/m², uit ons onderzoek is gebleken dat dit ± 450 gr/m² materiaal ruimschoots voldoende is voor verandazeilen. Daarbij is gebleken dat dit materiaal een vaak voor de consument mooier resultaat heeft op het eindproduct. Indien gewenst kunt u uiteraard ook kiezen voor een zwaarder PVC zeildoek; 650 gr/m² of zelfs 900 gr/m². 

Let op: Het transparant PVC venster is niet kras vast en hitte bestendig. Houdt u dus rekening met warmte bronnen!

De afwerking

Wenst u één of meerdere ritsen in uw verandazeil? Dan worden deze afgewerkt met een zogeheten blinde sluiting. Aan de bovenzijde werken wij de verandazeilen standaard af met een keder en aluminium kederprofiel. Eventueel is dit profiel ook in het Antraciet te verkrijgen. Aan de onderzijde werken wij de verandazeilen op een standaard af met een zoom. Wenst u liever een andere afwerking dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij kunnen uw verandazeil op ieder gewenste manier afwerken. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw verandazeil te personaliseren door de kleinste details aan te passen, denk bijvoorbeeld aan een two-tone verandazeil. Vrijwel alles is mogelijk. Graag verzoeken wij u dit met de betreffende verkoper te bespreken. 

Odoo • Tekst en afbeelding

De garantie

Bij Hoogeboom BV heeft u uiteraard standaard twee jaar garantie, zelfs op uw specifiek op maat gemaakte verandazeil! Deze garantie geldt op alleen op de volgende punten.

  • Lasnaden

  • Stiknaden

  • IJzerwaren

  • PVC zeildoek

is deze periode van twee jaar verstreken? Geen enkel probleem! Wij zijn er zeker van dat wij een kwalitatief hoogstaand product afleveren. U kunt dus ook ná twee jaar bij ons terecht om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen

Ritsen en PVC venster uitgesloten van garantie.

Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt en heeft u al de globale maten van uw verandazeil? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen. 

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij u thuis komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

 Elektrisch                    
Standaard
Standaard                   

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee