Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Stretchtenten

Odoo + afbeelding en tekst

Plug & Play Stretchtenten voor uw Strandpaviljoen, Festival, Evenement, Beurs en/of (tuin-)feest. Eenvoudig opbouwen en altijd voorzien van Bouwboek.

 

Stretchtent

De Hoogeboom BV stretchtenten zijn allen vervaardigd uit een kwalitatief hightech stretchdoek voorzien van een vlam vertragende coating. Al onze producten voldoen volledig aan de meest recente Europese veiligheidsnormen. De stretchdoeken zijn tevens voorzien van een M2/B1 certificaat. Al onze stretchtenten worden geleverd inclusief een passend bouwboek.

De eigenschappen

Plug & Play                

Het principe van de stretchtent opnieuw uitgevonden. Dit in combinatie met handige accessoires zorgt ervoor dat onze stretchtenten zéér eenvoudig op te bouwen zijn. 

Lange levensduur

Afhankelijk hoe u met de stretchtenten omgaat, hoe vaak en onder welke omstandigheden worden opgezet, gaat de stretchtent gemiddeld genomen zo'n 5 tot 10 jaar mee.

Branding

De stretchtent kunt u laten voorzien van uw branding. Ook full-colour bedrukking behoort tot de mogelijkheden.

Brandvertragend m2-certificaat

Ons stretchmateriaal is voorzien van een brandvertragend M2-certificaat. Hierdoor is het ook geschikt op festivals, evenementen en beurzen, zowel indoor als outdoor.

Vele kleuren

Ons standaard materiaal is te verkrijgen in 9 kleuren alle kleuren zijn kleurvast.

Bouwboek                

Iedere stretchtent wordt geleverd inclusief een bouwboek. compleet met alle certificaten en berekeningen.  

De Series

HomeSeries

Lichtgewicht doek, in vele opvallende kleuren. Uitermate geschikt voor uw (tuin-)feest. Informeer naar de mogelijkheden.

EventSeries

Doek van een zwaardere kwaliteit, uitermate geschikt voor evenementen. Informeer naar de mogelijkheden.

ProSeries

De zwaarste kwaliteit doek. Geschikt voor semipermanente toepassingen en grote evenement-tenten. Ook te koppelen.

Het stretchdoek

Hoogeboom BV is nauw betrokken bij de ontwikkeling en vervaardiging van het stretchdoek dat door ons wordt gebruikt. De stretchtent kunt u in diverse kwaliteiten, kleuren en afmetingen laten confectioneren. Standaard is ons doek voorzien van een brandvertragende M2/B1 gecoat weefsel. Dit stretchdoek heeft door zijn eigenschappen een bijzonder mooie finish. Afhankelijk van de toepassing en het aantal vierkante meter adviseren wij u graag in één van onze drie standaard stretchdoek series; HomeSeries, EventSeries of ProfessionalSeries.

Bouwboek

Zoals eerder genoemd wordt bij iedere stretchtent van Hoogeboom BV een bouwboek geleverd. Voor u/uw klant betekend dit geen extra kosten voor het extern laten keuren van de constructie. Op deze manier bent u zeker van een veilige constructie. 

De opbouw

Stretchtenten worden opgebouwd met aluminium palen, koord en grondpinnen. Deze manier van opbouwen is erg geschikt voor "kleinere" tenten bij bijvoorbeeld een bruiloft, privé evenement of tuinfeest. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om de stretchtenten op te bouwen met een truss systeem. Deze manier van opbouwen is erg geschikt voor grote(re) festivals, beurzen en andersoortige grootschalige evenementen waarbij het gaat om grotere bezoekersaantallen en specifieke veiligheidseisen. 

De accessoires

Standaard hebben wij enkele rigging sets samengesteld.  Bestaande uit: een Plug & Play Set, Tentmast Set, Spankoord Set en Grondanker Set. Daarnaast raden wij u ook een grondzeil en eventueel stormband aan.

De stretchtent koppelen

Om onze stretchtenten aan elkaar te koppelen, maken wij bij Hoogeboom BV gebruik van een uniek koppel/goot systeem. Door dit systeem behoort regenoverlast tot het verleden en kunnen u en uw bezoekers zorgeloos genieten.  

Odoo • Tekst en afbeelding

De verkoop / verhuur

Hoogeboom BV is expert op het gebied van de productie en verkoop van de stretchtenten. Tot onze klanten kring behoren organisatoren van events, corporate brands, cateraars  weddingplanners, tentverhuurders en entertainmentbedrijven.  stretchtenten zijn wél uitermate geschikt voor de verhuurbranche, echter behoort het huren van een stretchtent bij ons niet tot de mogelijkheden. 

Een occasion

Met enige regelmaat beschikken wij over gebruikte stretchtenten welke nog in prima staat zijn. Ook deze tenten kunt u tegen een gereduceerd bedrag aanschaffen. Indien  interesse heeft in een occasion kunt u gratis en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 


Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt en heeft u al de globale maten voor uw stretchtent? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen.

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij u thuis of firma komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

               

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee