Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Stretchtenten

Odoo + afbeelding en tekst

Flexibele tenten voor uw Strandpaviljoen, Festival, Evenement of Beurs

 

Stretchtent

De Hoogeboom BV stretchtenten zijn vervaardigd uit een kwalitatief hightech stretchstof voorzien van een vlamvertragende coating. Al onze producten voldoen volledig aan de meest recente Europese veiligheidsnormen. De stretchdoeken zijn tevens voorzien van een M2 certificaat. De grotere tentconstructies worden geleverd met een bouwboek

De eigenschappen

Hoge kwaliteit                

Doordat wij hoge eisen stellen aan onze materialen en afwerking, kunt u van ons altijd een hoge kwaliteit verwachten.

Lange levensduur

Afhankelijk hoe u met de stretchtenten omgaat, hoevaak en onder welke omstandigheden worden opgezet, gaat de stretchtent gemiddeld genomen zo'n 5 tot 10 jaar mee.

Branding

De stretchtent kunt u laten voorzien van uw branding. Ook full-colour bedrukking behoort tot de mogelijkheden.

Brandvertragend m2-certificaat

Ons strechtmateriaal is voorzien van een brandvertragend M2-certificaat. Hierdoor is het ook geschikt op festivals, evenementen en beurzen, zowel indoor als outdoor.

Vele kleuren

Ons standaard materiaal is te verkrijgen in 12 kleuren alle kleuren zijn kleurvast.

Europese veiligheidsnormen                

Voldoet aan de meest recente Europese veiligheidsnormen.

Het stretchdoek

Hoogeboom BV is nauw betrokken bij de ontwikkeling en vervaardiging van het stretchdoek dat door ons wordt gebruikt. De stretchtent kunt u in diverse kleuren en afmetingen laten confectioneren. Standaard is ons doek voorzien van een brandvertragende M2 coating en weegt het zo'n 560 gr/m². Dit stretchdoek heeft door zijn eigenschappen een bijzonder mooie finish. Uiteraard hebben wij ook andere stretchdoeken in ons assortiment varierënd van 450 gr/m² tot en met 750 gr/m².

De opbouw

Stretchtenten worden traditioneel opgebouwd met bamboe palen, koord en grondpinnen. Deze manier van opbouwen is erg geschikt voor "kleinere" tenten bij bijvoorbeeld een bruiloft, privé evenement of tuinfeest. 

Ook bestaat er de mogelijkheid om de stretchtenten op te bouwen met een truss systeem. Deze manier van opbouwen is erg geschikt voor grote(re) festivals, beurzen en andersoortige grootschalige evenementen waarbij het gaat om grotere bezoekersaantallen en specifieke veiligheidseisen. 

De accessoires

Naast een goed stretchdoek heeft u voor het maken van een traditionele stretchtent ook geschikte palen, touwen, haken en grondankers nodig. Ook hierin kunnen wij u uiteraard voorzien. Zowel de palen als de touwen hebben wij voor u in het wit/neutraal als zwart/donker. 

De stretchtent koppelen

Om onze stretchtenten aan elkaar te koppelen, maken wij bij Hoogeboom BV gebruik van een uniek koppel/goot systeem. Door dit systeem behoort regenoverlast tot het verleden en kunnen u en uw bezoekers zorgenloos genieten.  

Odoo • Tekst en afbeelding

De verkoop / verhuur

Hoogeboom BV is expert op het gebied van de verkoop van de stretchtenten. Onze stretchtenten zijn wél uitermate geschikt voor de verhuurbranche, echter behoort het huren van een stretchtent bij ons niet tot de mogelijkheden. 

Een occasion

Regelmatig beschikken wij over gebruikte stretchtenten welke nog in prima staat zijn. Ook deze tenten kunt u tegen een gereduceert bedrag aanschaffen. Indien u  interesse heeft in een occasion kunt u gratis en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 


Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt en heeft u al de globale maten voor uw stretchtent? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen.

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij u thuis of firma komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

               

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee