Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Roll-up banners

Odoo + afbeelding en tekst

Diverse modellen, formaten, materialen én kleuren.

 

Roll-up banners

De roll up banner is bekend onder veel verschillende namen onder anderen Rolbanner, rollup banner of roll banner. Het is snelle, eenvoudige en voordelige optie met een groot effect. Het is hét aangewezen promotieproduct op bijvoorbeeld beurzen of op zowel in- als out-door evenementen

Beurzen & tijdelijke promotie

De roll up banner behoort eigenlijk tot de basis van je beursmateriaal en is uitermate eenvoudig in zijn gebruik. Rol de banner uit de het cassettesysteem en je hebt direct een groot display voor je beursstand. Roll up banners zijn ook ideaal als aankleding in uw kantoor of winkel. U kunt uw roll up banner extra in de spotlight zetten door de halogeen lampen bij te bestellen. Deze lampen monteer je aan de bovenzijde van de roll-up banner.

De opties

Roll up banners zijn er in verschillende afmetingen, toepassingen en kleuren. daarnaast is er ook halogeenverlichting beschikbaar voor de roll-up banners

Odoo • Tekst en afbeelding

Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen.

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij uw firma komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

                   
              

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee