Odoo + afbeelding en tekst
Jeff, Gerrit, Steve, Anja en Mike Hoogeboom (V.l.n.r)

Hoogeboom BV Zeilmakerij & Reclame,   is een echt familie bedrijf. U kunt bij ons terecht als bedrijf voor vrijwel elke denkbare toepassing van zeil. Door ons ruime assortiment in zowel pvc soorten als fournituren en onze grote expertise hierin kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies om zo tot een passende oplossing te komen. Doordat onze productie flexibel is ingericht kunt u bij ons terecht voor zowel productie voor één stuks, maar ook voor een veelvoud (massa) hiervan. Naast het confectioneren van de diverse zeilen ontlasten wij onze klanten vaak ook door de montage of diverse las-werkzaamheden op ons te nemen.

Sind s enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in fleetmarking en mogen wij de reclame voorzien van enkele (transport-)bedrijven. Doordat wij de productie en montage hiervan in eigen huis doen kunnen wij zeer efficiënt en snel schakel en.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor diverse zeilproducten en/of de fournituren hiervan. Zo zijn wij fabrikant van verandazeilen (ook wel serrezeilen of raamzeilen genoemd). Maar ook het confectioneren van een boot (afdek-)zeil is voor ons geen probleem.

Waar kunt u ons vinden?
Ons pand is gevestigd in Heerhugowaard (Noord-Holland). Gelegen nabij Alkmaar, Langedijk, Hoorn & Schagen. Tijdens openingstijden staat onze deur altijd voor u open en kunt u zo onze showroom bekijken waarbij u altijd een kundige medewerker vind die u verder kunt helpen. Heeft u liever dat de medewerker bij Uw firma/thuis komt? dat is in veel gevallen geen probleem, neemt u via onderstaande gegevens contact met ons op om een afspraak te maken. 

Reparatie
Ook als er een reparatie nodig is aan uw zeil kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. In veel gevallen kunnen wij dit direct repareren. Mocht dit in uw geval niet kunnen geven wij u een melding (telefoon/mail) als uw zeil klaar ligt om af te halen.

Wij houden onze pagina graag overzichtelijk. Daarom vindt u slechts een klein deel van de mogelijkheden met zeildoek terug. Heeft u dus een toepassing wat niet op onze website vermeld staat, neemt u dan gerust contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij vrijwel altijd u te voorzien van een passende oplossing.