Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Harmonicatunnels

Odoo + afbeelding en tekst

Eenvoudig rondom en tijdelijk afsluiten van een situatie.

 

Harmonicatunnels

De uit- en in-schuifbare harmonicatunnels van Hoogeboom BV geven u een oplossing voor diverse soorten situaties, denkt u bijvoorbeeld aan een spelerstunnel of u wilt het de bezoekers van uw beurs veilig en droog van gebouw A naar gebouw B laten gaan. 

De tunnels bestaan uit een aluminium frame voorzien van pantografen en spanners. Het PVC doek welke op het frame gespannen zit is vlamdovend. Verder kunt u er voor kiezen om de voorkant, achterkant of beide af te sluiten. Ook heeft u keuze uit diverse type wielen allen met hun eigen eigenschappen en geschiktheid voor bepaalde ondergronden. Indien gewenst helpen wij u graag bij de keuze.

Dimensies 

De maximale breedte is 1200cm, minimale doorrijhoogte is 150cm de maximale doorrijhoogte is 500cm. De harmonicatunnel kan in iedere lengte worden geleverd. Als de hele harmonicatent is ingeschoven is deze (afhankelijk van het type en opties) zo'n 10-20% van de lengte.

Odoo • Tekst en afbeelding

Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen.

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij uw firma komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

  

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee