Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Gevelreclames

Odoo + afbeelding en tekst

Spandoekframes, lichtbakken en (raam) folies

 

Gevelreclame

Uw bedrijfslocatie is letterlijk uw grootste visite kaartje. Een verzorgde en opvallende gevelreclame is dan ook van een groot belang. Bij Hoogeboom BV begrijpen wij dat de uitstraling van uw gevelreclame moet aansluiten bij uw huisstijl. Zowel de locatie als de ondergrond van de wand zijn van belang bij de keuze voor het type gevelreclame.

Doek in frame

Met een doek in een frame creëert u een flexibele reclame welke snel aan te passen is voor bijvoorbeeld kortlopende acties. De frames zijn trendy en kunnen vanaf bepaalde aantallen in iedere ral kleur geleverd worden. Wij hebben de frames op voorraad in de standaard aluminium kleur.

Zelfklevend vinyl

Zelfklevend vinyl is uitermate geschikt voor gladde ondergronden. en kan een echte eyecatcher voor uw bedrijfslocatie zijn. Zelfklevend vinyl kan gebruikt worden voor zowel reclame doeleinden als voor bewegwijzering of routing.

Odoo • Tekst en afbeelding

Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen.

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Wilt u liever dat de vertegenwoordiger bij uw firma komt, ook dat is veelal geen enkel probleem.

                   
                   

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee