Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

F.A.Q.

F.A.Q.

Deze servicevoorwaarden ("Voorwaarden", "Overeenkomst") vormen een overeenkomst tussen de website ("Website-operator", "ons", "wij" of "onze") en u ("Gebruiker", "u" of "uw"). "). Deze Overeenkomst bevat de algemene voorwaarden voor uw gebruik van deze website en alle producten of diensten (gezamenlijk, "Website" of "Diensten").

U kunt bij Hoogeboom BV betalen op rekening, iDeal, Paypal, contant maar ook onder rembours (via PostNL)

Standaard producten, niet op maat gemaakt, hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. (Snellere levertijd is altijd mogelijk, mits overleg)

U kunt op de pagina Verzenden en Retouren het best vinden wat u kunt doen.

Ik heb door Hoogeboom BV een product op maat laten maken, maar wil deze weer retour sturen, kan dit?

Nee, het is niet mogelijk om op maat gemaakte producten retour te sturen. Als het product niet naar uw wens is, of dit anders is dan u had verwacht, kunnen wij wel eventueel enige aanpassingen hieraan doen. Het kan zijn dat deze kosten dan ook voor uw rekening komen.

De standaard bedenkperiode is veertien dagen.

Hoewel deze website mogelijk gekoppeld is aan andere websites, impliceren wij geen directe of indirecte goedkeuring, associatie, sponsoring, goedkeuring of aansluiting bij een gekoppelde website, tenzij hierin specifiek vermeld.

U moet de wettelijke verklaringen en andere gebruiksvoorwaarden van elke website die u bezoekt via een link vanaf deze website goed doornemen. Uw link naar andere off-site pagina's of andere websites zijn op eigen risico.

Website kan cookies gebruiken om de navigatie van de website te personaliseren en te vergemakkelijken voor de gebruiker van deze site. De gebruiker kan zijn / haar browser configureren om de kennisgeving en de installatie van de cookies die door ons zijn verzonden af te wijzen.

Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee