Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Disclaimer

Odoo + afbeelding en tekst

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Hoogeboom BV aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden. De kleur van een weergegeven artiekel kan afwijken van het origineel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoogeboom BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Hoogeboom BV behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen, wijzigen of verwijderen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom

Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Hoogeboom BV. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Hoogeboom BV. Deze toestemming is ook benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik

Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee