Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Confectie

Odoo + afbeelding en tekst
 

Confectie

Hoogeboom BV voert voor diverse bedrijven confectie werkzaamheden uit. Dit kan gaan om het vervaardigen van een compleet product, of een deel bewerking. Beide in zowel éénmalig als veelvoud. 

Machinepark

Wij beschikken over een ruim machinepark met vele naaimachines, lasapparaten een hoogfrequent lasapparaat, diverse (vol-)automatische ringen persen en snijmachines. Ook voor de print reclame hebben wij een groot formaat printer, laminator en plotter staan waarmee wij mallen, stickers, banners e.d. voor u kunnen printen en/of (voorbereiden voor het) afwerken.   

Van enkel stuks tot veelvoud

Doordat wij onze ± 3500m² flexibel kunnen inrichten, kunt u bij ons terecht voor productie van slechts één stuks, maar ook voor een veelvoud (massa) hiervan. Doordat wij alle productie in eigen huis doen, kunnen wij snel en zeer efficiënt schakelen. Wij adviseren u graag naar alle mogelijkheden.

Odoo • Tekst en afbeelding

(Print-)bedrijf?

Wij verzorgen voor een groot aantal printbedrijven in de regio de confectie van de meest uiteen lopende (print-)zeil/doeken. Door ons uitgebreide machinepark zijn wij instaat om de beest uiteenlopende confecties mogelijkheden voor u/uw bedrijf te realiseren. Dit alles doen wij in eigenhuis uitsluitend met A-kwaliteit materialen en producten. U kunt bij het afleveren van uw zeildoek aangeven wát de gewenste afwerking is doormiddel van een tekening, maar ook bestaat de mogelijkheid om het een en ander op onze locatie te bekijken en bespreken. Ook als u er nog niet helemaal uit bent wat nou voor u de beste confectie is, helpen wij u graag verder door u te voorzien van het juiste en een passend advies. Uiteraard kunnen wij ook het zeildoek aan uw klant versturen. Dit doen wij -vanzelfsprekend- in een neutrale verpakking, voorzien van een track&trace nummer.

Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee