Montage
Eigen VCA gekeurd montage team
Milieu bewust
 Restmateriaal wordt hergebruikt
Sinds 1964
Al ruim 50 jaar een begrip
Confectie
Alle werkzaamheden onder één dak

Bootzeil

Odoo + afbeelding en tekst

Bootzeil compleet op maat naar eigen wens gemaakt.

 

Bootzeilen

Wilt u uw boot optimaal beschermen? Wij maken bootzeilen op maat welke zowel in het zomer als winterseizoen te gebruiken zijn. De afdekzeilen zijn bestand tegen de meeste weesomstandigheden. Wij confectioneren de afdekzeilen in diverse materialen en zijn compleet naar eigen wens op maat te maken. Ook is er de mogelijkheid voor diverse verstevigingen, beluchtingskappen en bijvoorbeeld kikkergaten.

De eigenschappen

Hoge kwaliteit

Doordat wij hoge eisen stellen aan onze materialen en afwerking, kunt u van ons altijd een hoge kwaliteit verwachten.

Lange levensduur                

Afhankelijk hoe u met het zeil omgaat gaan de zeilen gemiddeld zo'n 10 jaar mee.

Vele kleuren

Ons standaard materiaal is te verkrijgen in vrijwel alle RAL kleuren. De meeste hiervan hebben wij op voorraad liggen.

Waterdicht

Door gebruik te maken van een bootzeil hoeft u geen water meer uit uw boot te halen. 

Ventilatie                 

Ook kunnen er ventilatieroosters in uw bootzeil geconfectioneerd worden.

Montage

Wilt u zelf helpen bij de montage van de bevestigingspunten op uw boot. dit is veelal (in overleg!) geen probleem.


Het zeildoek

Uw verandazeil kunt u in diverse kleuren laten confectioneren. Standaard gebruiken wij een antibacterieel en UV gestabiliseerd lichtgewicht hoogwaardig PVC zeildoek. Dit zeildoek heeft door zijn karakteristieke eigenschappen een erg mooie finish. Dit zeildoek heeft een gewicht van ± 450 gr/m², uit ons onderzoek is gebleken dat dit ± 450 gr/m² materiaal ruimschoots voldoende is voor verandazeilen. Daarbij is gebleken dat dit materiaal een vaak voor de consument mooier resultaat heeft op het eindproduct. Indien gewenst kunt u uiteraard ook kiezen voor een zwaarder PVC zeildoek; 650 gr/m² of zelfs 900 gr/m².

De afwerking

Bij het afwerken van een bootzeil zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u er voor kiezen om het bootzeil deelbaar te maken door middel van één of twee ritsen. Maar ook kunnen er beluchtingskappen in geconfectioneerd worden en een speciale hoes voor bijvoorbeeld de buitenboord motor.

Odoo • Tekst en afbeelding

De montage

Ook voor het monteren van het bootzeil aan de boot zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit; drukknopen, tenax, beugels of een RVS spanbandset rondom. Wij kunnen voor u de drukknopen of andere bevestiging voor u aan de boot monteren, maar indien gewenst kunt u dat in overleg ook zelf. 

Hoe te bestellen?

Weet u al wat u wilt en heeft u al de globale maten van uw bootzeil? Dan kunt u direct en geheel vrijblijvend een offerte op onze offerte pagina aanvragen. Geeft u hierin zoveel mogelijk uw wensen aan, om zo tot een correct mogelijke prijs voor u te komen. 

Bent u er nog niet helemaal uit, of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Via het offerteformulier, de telefoon of persoonlijk in onze showroom, helpen wij u graag verder!

Let op:  Wij gaan er altijd vanuit dat u de boot bij ons op locatie het zij op een trailer het zij op een bok komt brengen en afhalen. dit omdat een bootzeil meerdere malen gepast dient te worden voor een perfecte pasvorm.

                  

Meer projecten zien? Bekijk onze sociale media!

 

Bereik ons via onderstaande gegevens

info@HoogeboomBV.nl
+31(0) 72 - 57 46 291

Koffie?
4.500+

klanten

            
1.000+

unieke producten

            
50+

jaar ervaring

            
350.000+

kopjes koffie / thee